Aterlier2 og dens tilknyttede partnere, tilbyder adgang til dette site på følgende betingelser:. 

Fortrolighed

Se vores note om fortrolighed, hvilket også dækker dit besøg hos Aterlier2, og vores praksis. 

Elektronisk kommunikation

Når du besøger Aterlier2 eller sender e-mails til os, kommunikerer du med os elektronisk. Du samtykker dermed til at modtage elektronisk kommunikation fra os. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails eller ved opslag på dette website. 

Copyright

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lyd klip, digitale downloads, data, tilhører Aterlier2 eller leverandører til Aterlier2. Alt software anvendt på dette website tilhører Aterlier2 eller dets software leverandører, samt tilknyttede licenser og website adgang. Aterlier2 giver begrænset tilladelse til at bruge dette website til personlige formål, og ikke til download (ud over almindelig cache-funktioner) eller ændringer af det, eller dele heraf, medmindre der foreligger udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Aterlier2  

Denne tilladelse omfatter ikke nogen form for videresalg eller kommerciel brug af dette website eller dets indhold; herunder indsamling af data, produktlister, beskrivelser eller priser; enhver afledt brug af dette website eller dets indhold; enhver download eller kopiering af konto informationer til fordel for andre websites; eller enhver brug af data-mining, robotter, eller lignende dataindsamlings værktøjer.  

Dette website eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Aterlier2. 
Du må ikke anvende frames-teknikker til at skjule handelsmærker, logo'er, eller andre ejendoms-information (omfattende billeder, tekst, side layout, eller sider) fra Aterlier2 og vore partnere uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du må ikke anvende Aterlier2's navn eller handelsmærker i META-tags eller anden "skjult tekst" uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Aterlier2. Enhver uautoriseret brug ophæver omgående tilladelse eller licens givet af Aterlier2. Du har en begrænset, opsigelig, og ikke eksklusiv ret til at oprette et link til Aterlier2's website så længe linket ikke afbilder Aterlier2, dets partnere, eller deres produkter / services i et falskt, misvisende, nedsættende, eller på anden vis negativ måde.  
Det er ikke tilladt at bruge Aterlier2's logo eller anden relateret grafik eller handelsmærker, som en del af linket uden udtrykkelig skriftligt tilladelse.  

Din konto

Som bruger af dette website, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forekomme under din konto. Aterlier2 og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.  

Alle afgivne brugeroplysninger på Atelier2 Online Shop opbevares i h.h. til gældende dansk lovgivning!  
Vi vil ikke på nogen måde videregive, udleje, sælge, eller på anden vis overdrage fortrolige oplysninger om dig til tredjemand! 
I de tilfælde hvor Atelier2 anvender cookies , bliver disse kun brugt i forbindelse med den automatiserede proces i forbindelse med dine indkøb her på Atelier2. 

Vi gemmer IKKE de indsamlede data til andre formål end forretningsbrug i forbindelse med dine evt. køb her på sitet. Du kan altid (efter forudgående anmodning) få oplyst hvilke data vi har registreret om dig. Skriv til kontakt@atelier2.dk - og vi vil sørge for at besvare dig hurtigst muligt 

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold
 

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software-virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame.  

Du må ikke bruge falsk e-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. Aterlier2 forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, og vi fører regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Aterlier2 og det's partnere en non-eksklusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.  

Du giver Aterlier2 og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. 
Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Aterlier2 eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.  

Aterlier2 har ret, men ikke forpligtelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Aterlier2 kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.  

Copyright klager 

Aterlier2 og dets partnere respekterer andres rettigheder. 
Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så e-mail din klage til os på kontakt@atelier2.dk.  

Ejendom 

Alle produkter købt hos Aterlier2 forbliver Aterlier2's ejendom indtil du modtager varen. 
Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Aterlier2 

Dog har du risikoen for returforsendelser, indtil Aterlier2 modtager varerne retur fra dig.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer 

Aterlier2 og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, Aterlier2 kan ikke garantere for udsolgte varer eller andet indhold på dette website, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. 


Produktbeskrivelser 

Aterlier2 og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, Aterlier2 kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette website, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. 

Hvis et produkt tilbudt af Aterlier2 ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand.  

Øvrige parter 

Parter, andre end Aterlier2 og dets partnere, tilfører services eller sælger produkter på dette website. Hertil kommer, at vi linker til andre firmaers websites. 

Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af deres web-sites.  

Aterlier2 påtager sig intet ansvar for de handlinger, produkter og indhold for alle ovennævnte eller 3. part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.  

FRASIGELSE AF ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR

DETTE WEB-SITE LEVERES AF ATERLIER2 PÅ EN "AS IS" OG "AS AVAILABLE" BASIS. ATERLIER2 KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ DETTE WEB-SITE. 

DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEBSITE ER PÅ EGEN RISIKO. 

I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER ATERLIER2 ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. 

ATERLIER2 KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEBSITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA ATERLIER2 ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. 

ATERLIER2 KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF DETTE WEB-SITE, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER. 

Site politik og rettelser 

Læs også vore andre politikker beskrevet på dette website. Disse politikker er også gældende for dit besøg hos Aterlier2. 

Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer.

Herning, d. 29/12-2021

Produkt tilføjet til sammenligning